Agenda 28 juni 2023

Agenda 28 juni 2023

Hierbij nodigen wij jullie uit voor onze NNR-bijeenkomst op woensdag 28 juni 2023.

We zijn te gast bij Nils Bosma waarvoor dank. Het adres is: Shell Nederland, Carel van Bylandtlaan 16, Den Haag (meetingroom Prelude) We beginnen dan zoals gewoonlijk met inloop en een broodje vanaf 17:00 uur. Het programma is gepland van 17:30 uur tot uiterlijk 20:00 uur.


Shell Risico Management Framework

Sprekers: Eric Dortland en Nils Bosma

Bij Shell staat risico- en opportunity-management in dienst van de Powering Progress strategie om het volledige potentieel van de strategie te realiseren. Ofwel, “winning in the energy transition”.


De samenleving verwacht van Shell dat het zich niet alleen aan het Parijs klimaatakkoord houdt, maar ook in bredere zin het juiste doet voor mens en milieu. De Powering Progress strategie bestaat dan ook uit vier elementen: behalen van net-zero emissies, powering lives, respect voor de natuur en waarde voor de aandeelhouders.
Eric Dortland zal toelichten hoe het Shell Risico Management Framework daarbij helpt. Nils Bosma zal een praktijkvoorbeeld geven met energietransitie gerelateerde projecten in Nederland.


En er is ruimte om met Eric en Nils in gesprek te gaan.

Eric Dortland is een Finance Manager met ruime ervaring in de energie en logistiek sectoren en in telecommunicatie. Na zijn masters Economie aan de Erasmus Universiteit en accreditatie als Registerend Controller werkte Eric eerst bij KPN en Europe Container Terminal alvorens in 2005 naar Shell te zijn overgestapt. De passies van Eric zijn new business opportunities en commerciële ontwikkelingen. Dit zijn vakgebieden waar zijn ervaring met o.a. risk controls, governance en assurance goed van pas komen.

Tot 28 juni!

Met vriendelijke groet,
De programmacommissie: Ingrid de Jong, Peter Paul Leutscher en Elsabé Willeboordse