Agenda bijeenkomsten en borrels Young NNR

Eerste Young NNR bijeenkomst

Young NNR’s eerste bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 11 april. Tijdens deze bijeenkomst heb je de kans om Young NNR te ontdekken en ervaren – geheel vrijblijvend en zonder kosten.

  • Wanneer? Dinsdag 11 april 2023
  • Waar? The World Port Center in Rotterdam
  • Thema? Crisis en Veiligheid
  • Wat? Presentaties van Michiel van Kruijsbergen en Ed Oomes.

    Michiel Van Kruijsbergen deelt ervaringen vanuit zijn functie als directeur brandweer en plv. regionaal commandant in Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. Naast de talloze risico’s waarmee Michiel te maken krijgt, is ook zijn carrière van een opleiding RO/Milieu naar brandweercommandant een boeiend verhaal.

    Ed Oomes is een gepassioneerd organizational resilience manager en combineert disruptie- en crisismanagement in advisering, onderzoek en training. Naast zijn functie als Senior Officer Continuiteit- en Crisismanagement bij Schiphol, waar hij al meer dan 20 jaar werkzaam is, schrijft Ed blogs over zijn ervaringen rondom dit gebied. Ook zijn achtergrond als officier bij brandweer Amsterdam maakt dat Ed vol verhalen is over dit vak.

Meer informatie? Mail naar youngnnr@nationaalnetwerkrisicomanagement.nl

Overige (praktische) informatie over de bijeenkomst ontvang je per e-mail na registratie of aanmelding voor een lidmaatschap.

Aanmelden voor Young NNR’s eerste bijeenkomst van door het contactformulier in te vullen (vermeld hierbij dat jij je wil aanmelden voor de eerste bijeenkomst). Een lidmaatschap registratie tot Young NNR lid geldt eveneens als aanmelding voor de eerste bijeenkomst. Klik hier om lid te worden.

De agenda voor de hierop volgende bijeenkomsten en borrels volgt.