Aircraft Fuel Supply

Inge Stegemann

Inge Stegmann is Managing Director (CEO) van Aircraft Fuel Supply, de kerosineleverancier van Schiphol. Zij heeft haar sporen verdiend in diverse bedrijven en overheden als manager en ook als consultant met als bijzondere aandachtsgebieden change- en risico management. Haar specialiteit is het creëren van structuur daar waar in organisaties chaos of onduidelijkheid is en het bieden van het daartoe noodzakelijke vertrouwen en leiderschap. Van huis uit is Inge jurist. Zij is ook opgeleid als mediator.

Opslagbedrijven zoals Aircraft Fuel Supply vallen in Nederland onder het zware veiligheidsregime van onder andere de BRZO wetgeving. Aviation is wereldwijd een tak van sport waarin extreem hoge eisen aan de veiligheid van mens en milieu worden gesteld. Ook de wereldwijde olie-industrie kent in de vorm van de JIG-regels een uitgebreid en professioneel systeem van veiligheidsbeheersmaatregelen. Dat is niet altijd zo geweest….

Inge vertelt vanuit de praktijk van haar jarenlange ervaring over de cultuuromslag en hoe je van de Dip naar de Kik kunt komen… Drie stappen vooruit, twee stappen achteruit!

Gepresenteerd op 20 maart 2018

 

terug naar het overzicht